Roman We come one - Mario Šoštar – osvrt: Dragana Latinović


...Duhovito, šarmantno i poletno pisanje ovu knjigu izdvaja kao jedno od osvježenja domaće čitalačke scene...

Šta učiniti kada voljena djevojka voli drugog, koji je uz to tvoj najbolji prijatelj. Dijeli vas hiljadu kilometara a vi na raspolaganju imate samo jedan telefon. I ako zna da nema šanse on ne odustaje, jer Sandra je ta, ona prava,djevojka zbog koje ostaje budan noćima, ona o čijim očima misli, koju traži u drugim ženama. Sandra je ljubav njegovog života, no postoji jedan mali problem, ona to još ne zna. Ljubav ne poznaje granice, pa tako ni udaljenost između Hrvatske i Njemačke ne predstavlja nikakav problem.

Je li za rađanje ljubavi dovoljna samo tipka send ili su tu potrebne i druge vještine? To ćete otkriti ako pročitate ljubavni roman "We come one" čiji je autor Mario Šoštar.

U romanu se mogu pronaći skoro svi jer danas je sve više parova koji početak ljubavi mogu zahvaliti upravo mobilnim telefonima.
Hiljadu razmjenjenih poruka, sati i sati telefonskog razgovora, jedna jako ćudljiva djevojka i uporan muškarac su dobitna kombinacija koja ovaj roman svrstava na listu to read ovog ljeta.

Čitajući "We come one" na momente ćete se smijati a na momente poželjeti da se nađete u priči i da urazumite Sandru koja bez razloga prekida njihovu komunikaciju iz samo njoj znanih razloga.

Duhovito, šarmantno i poletno pisanje ovu knjigu izdvaja kao jedno od osvježenja domaće čitalačke scene.
Preporuka!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Pjesma IZNAD KRAJOLIKA - Dragana Latinović

Roman " Smrt je došla prekasno" - Nura Bazdulj-Hubijar - osvrt: Dragana Latinović

Priča "Zbogom" - Dragana Latinović